Het profijt van duurzaamheid

Op deze pagina kunt u het boek bestellen: Het profijt van duurzaamheid (Kluwer,  10 december 2015)

U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier. Vóór vijf uur besteld, de volgende dag bezorgd.

Prijs: EUR 47,12

BTW: EUR  2,83  (6%)

Totaal: EUR 49,95

Verzendkosten: EUR 0,00

Welke rol hebben institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen bij het bereiken van een duurzame toekomst?

Met wereldwijde aandacht voor onderwerpen als klimaatverandering, het gebruik van fossiele brandstoffen en de invloed van financiële markten op werkgelegenheid en groei is het tijd voor een boek dat zakelijk en nuchter het onderwerp duurzaamheid beziet.

Duurzaamheid heeft betrekking op onderwerpen als economie, ethiek, beleggingen, human resources en strategie. Experts uit deze vakgebieden geven op de praktijk gerichte mogelijkheden en voorbeelden hoe duurzaamheid als onderdeel van de bedrijfsstrategie en van beleggingsbeleid bijdraagt aan rendement, economische groei en een duurzame toekomst.

Dit boek laat zien dat het onderwerp duurzaamheid onderdeel is van het succes van organisaties en van de maatschappij, waarvan diezelfde organisaties deel uitmaken.

- Wat is duurzaamheid?
– Hoe helpt duurzaamheid in bedrijfsstrategie om waarde te creëren?
– Waarom duurzaamheid opnemen in beleggingsbeleid?

Dit boek is voor de lezer die wil weten hoe duurzaamheid wordt omgezet van goede bedoelingen in resultaat voor bedrijf, belegger en maatschappij.

Het boek vormt de basis van het studiemateriaal van de IVP-training ‘Duurzaamheid voor institutionele beleggers‘.

‘Het profijt van duurzaamheid’ komt in een visueel aantrekkelijke verzenddoos met daarbij, zolang de voorraad strekt, een handgemaakte, uit Italië geïmporteerde lederen pashouder voor uw creditcards of visitekaartjes.

Bestel ‘Het profijt van duurzaamheid’ vandaag vóór 5 uur en u heeft het morgen in huis:

Uw naam
Organisatie
Uw e-mailadres
Bericht