Bestellen

Op deze pagina kunt u het boek bestellen: Het excellente pensioenfonds (Kluwer, Deventer, 11 december 2014)

U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier. Vóór vijf uur besteld op werkdagen, de volgende dag bezorgd.

Prijs: EUR 47,12

BTW: EUR  4,50  (9%)

Totaal: EUR 49,95

Verzendkosten: EUR 0,00

 

 

‘Het excellente pensioenfonds’ beschrijft hoe een pensioenfonds succes bereikt door op zakelijke, professionele wijze het concrete doel te bereiken dat het zich stelt.

Zestien deskundigen uit praktijk en wetenschap delen hun kennis hoe een pensioenfonds in werkelijkheid toepast strategie, governance, human resources management, public affairs management, communicatie, vermogensbeheer en risicobeheersing, en verantwoording aflegt aan alle belanghebbenden, op zodanige wijze dat het pensioenfonds zijn concrete doel bereikt.

Het boek vormt de basis van het studiemateriaal van de IVP leergang Pensioenfondsmanagement.

 

‘Het excellente pensioenfonds’ komt in een visueel aantrekkelijke verzenddoos met daarbij, zolang de voorraad strekt, een handgemaakte, uit Italië geïmporteerde lederen businesscardhouder voor uw visitekaartjes met de exclusieve IVP-Privilegepas.

 

 

 

Met de IVP-Privilegepas ontvangt u korting in onder andere de winkels van herenmodezaak  Oger in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Enschede en Antwerpen en bij de webwinkel van Fireflies-Amsterdam voor lederen, stijlvolle reisassecoires voor dames.

 

 

 

Bestel ‘Het excellente pensioenfonds’ op werkdagen vóór 5 uur en u heeft het de volgende dag in huis:

Naam
Email
Adres
Postcode en plaats
Organisatie
Opmerking